MUKAAN TOIMINTAAN

Nokian Mammat ry:n toimintaan pääset monin tavoin mukaan. Voit osallistua järjestämiimme tapahtumiin, mutta myös niiden suunnitteluun ja toteutukseen! Tapahtumat ovat pääasiallisesti maksuttomia ja kaikille avoimia. Saat Mammojen tapahtumien kautta mukavaa vaihtelua arkeen ja tärkeää vertaistukea. Nokian Mammojen toiminnan järjestäminen perustuu täysin vapaaehtoistyöhön ja talkoohenkeen. Voit osallistua järjestämiseen omien mahdollisuuksiesi mukaan, on se sitten jossain tapahtumassa avustaminen silloin tällöin tai pidempiaikainen aktiivinen toimiminen yhdistyksessä. Pienikin työpanos on tärkeä, sillä vain yhdessä tehden pystymme toteuttamaan hienoja asioita.

Nokian Mammojen alkuperäisen foorumin korvaajaksi on syntynyt Facebookiin jäsenille tarkoitettu Pulinapalsta, jossa voi keskustella mieltä painavista asioista, sopia vaunulenkki- tai kahvitreffejä ja osallistua myös yhdistyksen toiminnan suunnitteluun sekä järjestämiseen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Pääset mukaan toimintaan myös vaikkapa tulemalla mukaan tapahtumiimme ja nykäisemällä hallituksen jäsentä hihasta. Jos sinulla on mielessä loistava idea tapahtumasta tai toiminnasta lapsiperheille, jota haluaisit olla mukana toteuttamassa, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tavoitat meidät parhaiten Facebookissa Pulinapalstalla tai omalla sivuillamme tai sähköpostitse osoitteella nokianmammat@nokianmammat.net.

Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä monien paikallisten toimijoiden kanssa.

Tervetuloa myös jäseneksemme – lue lisää alta! Katso myös loistavat jäsenetumme.

BLOGISSA

Kirppis 24.9.2023

Kaikki pöytäpaikat on nyt varattu täyteen. Voit ilmoittautua varasijalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nokianmammat@nokianmammat.net. Mainitsethan viestissäsi oletko Nokian Mammat ry:n jäsen ja yhteystietosi (puh, sähköpostiosoite).
Valikko