Back to top

Mammat bloggaa: tervetuloa!

Onkohan tuo uusi kahvila lapsiystävällinen? Mitä ihmettä sitä tekisi viikonloppuna lasten kanssa? Minkälaisia palveluita lapsiperheille on Nokian seudulla? Vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin on tarjolla Nokian Mammat ry:n uuden uutukaisessa blogissa! Blogin tarkoituksena on kertoa lapsiperheiden elämästä erityisesti Nokialla, mutta varmasti tulemme poikkeamaan myös naapuripaikkakunnilla. Blogia kirjoittaa joukko Nokian Mammat ry:n aktiiveja.

Niin mikä ihmeen Nokian Mammat? Olemme täysin sitoutumaton ja vapaaehtoisvoimin toimiva järjestö Nokialla. Tarkoituksenamme on järjestää kivaa tekemistä, tapahtumia ja kursseja ja paljon muuta nokialaisille lapsiperheille. Lisäksi pyrimme vaikuttamaan päättäjiin siten, että lapsiperheillä olisi hyvä olla Nokialla.

Oikeasti tätä järjestöä pyörittää sekalainen sakki aktiivisia naisia ja mukana pyörii aina myös erilainen määrä mm. lapsia, isejä, mummoja ja pappoja. Tässä järjestössä mahtavaa on se, että lapset saa ottaa mukaan kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin! Paitsi äitien pikkujouluihin - perinteinen tammikuinen irtiottomme juhlitaan täysin lapsivapaasti.

Äläkä hämäänny järjestön nimestä, sillä myös isät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme! Ja toki lähes kaikki tapahtumamme ovat avoimia ja maksuttomia kaikille kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan ihmettelemään, mitä kummaa saamme täällä blogissa aikaiseksi!

Talvisin terveisin, Riikka

Kirjoittaja on kahden lapsen äiti, vaimo ja järjestöaktiivi ja vastaa Nokian Mammojen viestinnästä.