Back to top

Lastentarvikekirpputori 2.4. Emäkosken koululla

Tervetuloa Nokian Mammat ry:n järjestämälle supersuositulle lastentarvikekirppikselle sunnuntaina 2.4.! Kirppis järjestetään Nokialla Emäkosken koululla kello 10-12. Tule tekemään edullisia löytöjä kirppispöydistä sekä herkullisesta buffetistamme! Paikalla myös makkaranmyyntiä sekä arpajaiset. Paikalle kannattaa tulla kauempaakin, sillä kirppiksellä on tunnetusti mahtavia löytöjä tarjolla!

Tule mukaan juoksukouluun!

Tule mukaan Nokian Mammojen juoksukouluun! Juoksukoulu on suunnattu aloittelijoille. Järjestämme kurssin yhteistyössä Liikuntapyörteen kanssa tiistaisin kello 20-21. Juoksukoulu alkaa 28.3. ja kestää 5 kertaa, kurssimaksu 75 euroa. Pidämme myös yhden suunnittelukerran 26.3. klo 14:15-15:30, jossa käydään läpi kunkin tavoitteita.

Lastenkonsertti Kerholassa 11.3.!

Tervetuloa mukaan kevään mahtavimpaan koko perheen tapahtumaan! Nokian Mammat ry järjestää lastenkonsertin Nokian Kerholassa lauantaina 11.3. kello 16-17. Esiintymässä on loistava lastenmusiikkiorkesteri Loiskis. Liput 5 euroa. Kaikki lapset, vanhemmat, mummot, vaarit ja kummit ovat lämpimästi tervetulleita!

Jäsenmaksulaskut lähetetty!

Viime vuonna yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille on nyt lähetetty Nokian Mammat ry:n jäsenmaksulasku vuodesta 2017. Tarkkailethan sähköpostiasi! Postitamme jäsenkorttisi noin kahden viikon sisällä siitä, kun maksu näkyy tilillämme.

Jos et ole saanut laskua tai haluaisit liittyä jäseneksi, ota yhteyttä: nokianmammat@nokianmammat.net! Tarkistathan myös mahdollisen roskapostikansion, jos et löydä laskua.

Tervehdys Nokian Mammoista

Toivotamme kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2017.
Tästä käynnistyy myös
Nokian Mammojen 10-vuotisjuhlavuosi.
Kaikkea mukavaa on siis ensi vuonnakin luvassa, pysykäähän kuulolla!
*
*
*
NOKIAN MAMMOJEN UUSI ILME:

Olemme syksyn aikana uusineet logomme, verkkosivumme ja esitteemme. Logon ja grafiikan on luonut nokialainen kahden lapsen äiti, graafinen suunnittelija ja kuvittaja Johanna Sarajärvi. Nokian Mamma hänkin!

Kiitämme Johannaa uudesta iloisesta ilmeestämme!

Tilaa syöte Nokian Mammat RSS