Back to top

Leikitään yhdessä!

Helmikuun Mammantaissa 6.2. kello 17-19 leikitään! Tule mukaan leikkimään ystävänpäivän hengessä. Leikkimisen lisäksi pääset askartelemaan itsellesi tai ystävällesi pienen korun tai avaimenperän. Pienimmät askartelevat yhdessä vanhemman kanssa :).

Mukana myös Touhula Liikuntapäiväkoti esittelemässä toimintaansa ja leikittämässä lapsia. Lisäksi pääset tutustumaan opettavaisiin leluihin Reetan Leikkien-kutsuilla.

Tapahtuma on osa Lasten Pirkkaset -lastenkulttuuriviikkoja. Tavalliseen tapaan Mammantaihin on vapaa pääsy ja tarjolla kahvit ja mehut :).

Jäsenmaksulaskut lähetetty!

Viime vuonna yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille on nyt lähetetty Nokian Mammat ry:n jäsenmaksulasku vuodesta 2017. Tarkkailethan sähköpostiasi! Postitamme jäsenkorttisi noin kahden viikon sisällä siitä, kun maksu näkyy tilillämme.

Jos et ole saanut laskua tai haluaisit liittyä jäseneksi, ota yhteyttä: nokianmammat@nokianmammat.net! Tarkistathan myös mahdollisen roskapostikansion, jos et löydä laskua.

Tervehdys Nokian Mammoista

Toivotamme kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2017.
Tästä käynnistyy myös
Nokian Mammojen 10-vuotisjuhlavuosi.
Kaikkea mukavaa on siis ensi vuonnakin luvassa, pysykäähän kuulolla!
*
*
*
NOKIAN MAMMOJEN UUSI ILME:

Olemme syksyn aikana uusineet logomme, verkkosivumme ja esitteemme. Logon ja grafiikan on luonut nokialainen kahden lapsen äiti, graafinen suunnittelija ja kuvittaja Johanna Sarajärvi. Nokian Mamma hänkin!

Kiitämme Johannaa uudesta iloisesta ilmeestämme!

Tilaa syöte Nokian Mammat RSS